Zasoutěžte si o 3 slevové poukazy od značky SCANquilt

SCANquilt již 30 let zútulňuje a zkrášluje naše domovy. Pokud u vás doma nějaký kousek od této značky chybí, zkuste štěstí v naší soutěži o 3 slevové poukazy v hodnotě 1 000 Kč.

Navzdory názvu, který navozuje dojem „severské“ značky, je SCANquilt ryze českou značkou, která bude na tu­zemském trhu již 30 let a snaží se přinášet pohodu a inspiraci do Vašich domovů. Se svými 54 prodejnami patří u nás k největším maloobchodním sítím specializovaným na sortiment bytového textilu.

Společnost SILEX pod svojí vlastní značkou SCANquilt jako jedna z prvních začala v bývalém Československu propagovat a vyrábět přikrývky a polštáře z dutých nealergenních vláken. Dodnes patří mezi hlavní produktové řady, nyní však zaujímá výsadní postavení především pro šíři více jak 600 vzorů a barev povlečení z různých materiálů, které je doplněno paletou barev a rozměrů prostěradel, dekoračních polštářů, plédů, ubrusů, prostírání, utěrek, ručníků a županů.

 

Značka SCANquilt se zaměřuje zejména na vybavení ložnice ve zdravém a moderním stylu a ve svých prodejnách, které jsou umístěny v obchod­ních centrech po celé republice, nabízí kromě zboží i poradenství a obsluhu zkušených prodejních asis­tentek. Zboží si můžete prohlédnout v klidu domova na www.scanquilt.cz a objednat k vyzved­nutí na prodejně, kde vám ochotně celý výběr do­kompletují, případně poradí s dalším výběrem.

Poukaz je platný 6 měsíců ode dne vystavení a můžete ho uplatnit v e-shopu nebo v prodejnách SCANquilt. Celou hodnotu poukazu je nutné vyčerpat najednou, při nevyčerpání hotovost nevracíme.

Více informací a nápovědu k soutěžní otázce najdete ZDE.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 ze tří slevových poukazů v hodnotě 1 000 Kč od SCANquilt!

Soutěž probíhá od 6.12. do 16.12.2021

Vyhrává 80., 150. a 250. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat